Gesamtsumme
Kostenfreie Lieferung ab einem Einkaufswert von 50,00 €
inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten
Product image
Milka Zarte Momente Pralines Mix
99.99 €
In den Warenkorb
Sluiten

Bedankt voor alle mooie inzendingen! Met de winnaars wordt vóór 15 januari contact opgenomen via social media. Benieuwd naar de creaties? Deze kun je bekijken op IG of FB met de #MijnMilkaHuisje

Te laat om mee te doen voor de prijzen, maar wil je nog steeds graag een Milka huisje bouwen? Laat je hieronder inspireren.

 
play

Keukengerei wat je voor elk Milka Chocohuisje nodig hebt:

  • Kommen, voor de gesmolten en overgebleven chocolade
  • Mes (scherp en dun; wees voorzichtig!), opgewarmd met warm water
  • Placematje, om je huisje op te plaatsen
  • Spuitzak, om je huis te versieren
  • Kwastje/spatel

Deel je creactie op je socials met #MijnMilkaHuisje

Ingrediënten voor jouw berghut:

Milka Alpenmelk 100g

Milka MMMax Alpenmelk

Milka Wit 100g

Decoratie (bijv. I love Milka Pralines / poedersuiker)

Of ga je toch liever voor een andere smaak Milka? Jij bent de bouwer en mag zelf kiezen!

Aan de slag

Muren: Snijd uit 2 repen Milka Alpenmelk elk 2 ramen van 1x2 stukjes aan de onderkant. Gebruik de overgebleven stukjes later als vensterbanken.

Snijd voor de andere muren 2 repen Milka Alpenmelk tot een grootte van 4x6 stukjes. Snijd uit één van de repen de deur van 2x2 stukjes. Voor de gevels maak je de bovenkant piramidevormig. Smelt de overgebleven chocolade, dit is de lijm voor je hui

Basis: Snijd uit de Milka Wit reep 2 delen van 6x1 stukjes, een deel van 4x1 stukjes, een deel van 2x1 stukjes en 2 afzonderlijke stukjes. Plak de witte basis onder de muren en de deur. Leg dit opzij om te drogen.

Schoorsteen: Snijd van een Milka Alpenmelk reep 4 delen van 1x2 stukjes. Snijd de stukjes (diagonaal) af zoals op de afbeelding en plak de kanten aan elkaar tot een schoorsteen.

Plak de muren aan elkaar en laat ze drogen.
Dak: Snijd 2 repen MMMax Alpenmelk tot een grootte van 6x3 stukjes. Plak deze op de muren.

Afwerking: Zet jouw schoorsteen erop en de vensterbanken erin. Versier jouw huisje met I love Milka Pralines en met glazuur. Maak glazuur door poedersuiker met wat water te mengen. Het versieren met glazuur werkt het beste met een spuitzak.

Deel je creatie op je socials met #MijnMilkaHuisje

Ingrediënten voor jouw Stadhuis:

Milka Alpenmelk 100g

Milka Daim 100g

Milka MMMax Alpenmelk

Decoratie (bijv. I love Milka Pralines / poedersuiker)

Mix & match met de overheerlijke Milka smaken!

Aan de slag

Toren: Snijd 4 repen MMMax Alpenmelk tot een grootte van 4x7 stukjes. Snijd uit 1 van de 4 repen de deur van 2x2 stukjes. Smelt de overgebleven chocolade, dit is de lijm voor je huisje.

Dak: Snijd uit 4 repen Milka Daim 4 driehoeken van dezelfde grootte, waarbij de lange kanten een breedte hebben van 4 stukjes. Plak de 4 driehoeken met de lijm tot een dak samen en zet dit op jouw toren.

Balkon: Snijd van de overgebleven chocolade 2 repen tot een grootte van 3x1 stukjes en 2 afzonderlijke stukjes. Plak deze aan elkaar en plak het balkon aan de toren vast. Zet de toren opzij om te drogen.

Bijgebouwen: Snijd 2 repen Milka Alpenmelk tot een grootte van 5x4 stukjes. Snijd uit één van de repen 2 ramen van 2x1 stukjes. Gebruik de overgebleven stukjes later als vensterbanken.

Muren: Snijd voor de andere muren 2 repen Milka Alpenmelk tot een grootte van 4x5 stukjes en maak de bovenkant piramidevormig voor de gevels. Plak de muren aan elkaar.

Dak: Gebruik voor het dak 2 repen Milka Daim en plak deze op het huis. Herhaal stap 4 t/m 6 voor het tweede bijgebouw.

Opstelling: Zet jouw toren tussen de 2 bijgebouwen. Gebruik I love Milka Pralines om je Stadhuis te decoreren en andere decoratie naar keuze.

Afwerking: Versier jouw Stadhuis ook met glazuur. Maak glazuur door poedersuiker met wat water te mengen. Het versieren met glazuur werkt het beste met een spuitzak.

Deel je creatie op je socials met #MijnMilkaHuisje

Ingrediënten voor jouw Brandweerkazerne:

Milka Alpenmelk 100g

Milka Daim 100g

Milka MMMax Alpenmelk

Milka Wit 100g

Decoratie (bijv. I love Milka Pralines / poedersuiker)

Milka is er in verschillende smaken, dus kijk maar eens welke jij het lekkerste vindt!

Aan de slag

Deuren: Snijd uit de Milka Wit reep een deel van 3x3 stukjes en een ander deel van 1x2 stukjes. Plak deze delen later in de vrije ruimte.

Toren: Snijd 2 MMMax Alpenmelk repen tot een grootte van 3x7 stukjes en maak de bovenkant piramidevormig. Snijd uit één van de repen de deur van 1x2 stukjes. Snijd nog 2 MMMax Alpenmelk repen tot een grootte van 3x6 stukjes. Smelt de overgebleven chocolade, dit is de lijm voor je huisje. Plak hiermee de muren aan elkaar.

Dak: Snijd 2 Milka Daim repen tot een grootte van 2x5 stukjes. Plak dit als het dak op jouw toren

Hoofdgebouw: Snijd 2 repen Milka Alpenmelk tot een grootte van 5x4 stukjes. Snijd uit één van de repen de garagedeur van 3x3 stukjes. Plak de witte garagedeur (uit stap 1) in de vrije ruimte.

Muren: Snijd voor de andere 2 muren 2 repen Milka Alpenmelk tot een grootte van 4x4 stukjes. Voor de gevels, maak de bovenkant van deze delen piramidevormig. Plak de muren aan elkaar.

Dak: Plak 2 repen Milka Daim op de muren.

Afwerking: Versier jouw Brandweerkazerne met I love Milka Pralines en met glazuur. Maak glazuur door poedersuiker met wat water te mengen. Het versieren met glazuur werkt het beste met een spuitzak.

Deel je creatie op je socials met #MijnMilkaHuisje

Ingrediënten voor jouw Brandweerkazerne:

Milka Alpenmelk 100g

Milka LU 100g

Milka MMMax Alpenmelk

Milka Oreo Sandwich 92g

Decoratie (bijv. I love Milka Pralines / poedersuiker)

Heb je liever een andere smaak Milka reep, geen probleem, het is jouw feestje!

Aan de slag

Smelt een paar stukjes van een Milka Alpenmelk reep, dit is de lijm voor je huisje.
Vloer: Voor de vloer plak je 2 repen MMMax Alpenmelk aan de lange kant vast. Zet dit opzij om te drogen.

Muren: Snijd 2 Milka Alpenmelk repen tot muurtjes van 4x4 stukjes. Snijd uit beide repen een raampje van 1x2 stukjes.

Muren: Voor de andere muren snijd je 2 Milka Alpenmelk repen tot een grootte van 4x5 stukjes. Voor de gevels, maak je de bovenkant van de repen piramidevormig. Snijd uit één van de repen een ingang van 2x2 stukjes. Gebruik de overgebleven chocolade later als deur.

Smelt de overgebleven chocolade.
Dak: Zet 2 repen Milka LU schuin op de muren, zodat ze een dak vormen. Bevestig alles met de gesmolten chocolade.

Tuin: Snijd voor het hek de Milka Oreo Sandwich reep in 2 repen van 2x1 stukjes en een afzonderlijk stukje. Plak het huisje op de grond. Zet de deur erin en het hek ervoor.

Afwerking: Versier jouw huisje naar keuze. Maak bijvoorbeeld glazuur door poedersuiker met wat water te mengen. Het versieren met glazuur werkt het beste met een spuitzak.

Deel je creatie op je socials met #MijnMilkaHuisje

 

Oeps, er staat een fout in de flyer.

Oeps, er staat een fout in de flyer. Daar wordt aangegeven dat je alle huisjes kunt maken met onder andere Milka à la Spekulatius, maar dat is helaas niet het geval. Heb je Milka à la Spekulatius al gekocht? Geen probleem! Dan dagen we je uit om het Chalet te maken. Of ontwerp jij een eigen huisje? We zijn benieuwd!

Ingrediënten voor jouw chalet:

Milka à la Spekulatius 100g

Milka MMMax Alpenmelk

Milka LU 87g en/of Milka Oreo Sandwich 92g / 1x Milka Wit 100g

Decoratie (bijv. I love Milka Pralines / poedersuiker)

Of ga je toch voor een andere smaak Milka? Jij bent de bouwer en mag zelf kiezen!

Aan de slag

Smelt een paar stukjes van een Milka à la Spekulatius reep, dit is de lijm voor je huisje.

Muren: Snijd 2 MMMax Alpenmelk repen tot piramidevormig van 4x5 stukjes. Snijd uit de Milka Wit reep 4 delen van 4x1 stukjes. Plak de witte basis onder de muren. Leg dit opzij om te drogen.

Vloer: Voor de vloer plak je de twee overgebleven stukken MMMax Alpenmelk aan elkaar vast. Zet dit opzij om te drogen.

Dak: Zet 2 repen Milka à la Spekulatius schuin op de muren, zodat ze een dak vormen. Bevestig de overgebleven 2 delen Milka wit onder het schuine dak. Bevestig alles met de gesmolten chocolade.

Afwerking: Snijd voor het raam 1 blokje LU of Oreo Sandwich. Plak deze op de zijkanten van het dak. Doe dit ook één maal met 1x2 blokjes LU en of Oreo Sandwich voor een afwerking van het dak.

Versiering: Versier jouw huisje met een stukje Milka Oreo Sandwich en of Milka LU / I Love Milka Praline en met glazuur. Maak bijvoorbeeld glazuur door poedersuiker met wat water te mengen. Het versieren met glazuur werkt het beste met een spuitzak.

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de

 

nieuwste en meest tedere Milka producten!